Bibel och brunch 23 mars 2019

Vad har Gud med vår sexualitet och våra relationer att göra?

Välkommen till en utmanande dag med Bibel och Brunch lördagen den 23 mars kl 10.00-16.00 i Lillkyrkan vid S:ta Clara kyrka - en dag där Bibelns vision om sexualitet möter samtidens brottningskamper och frågor. Under dagen äter vi en god brunch tillsammans och får lyssna till undervisning av gästlärare Joel MacInnes.

OM ÄMNET

Sexualitet i Bibelns ljus är ett utmanande ämne att tala om idag - men dessa frågor är mer relevanta än någonsin. #metoo-rörelsen har på nytt uppenbarat för världen att vår sexualitet är bruten och att samtidens sätt att se på sexualitet inte håller vad den lovar - samtidigt så har kyrkan på senare år ofta blivit mer av en nej-sägare istället för att brodera ut den vackra visionen som Bibeln målar för oss. Vad är relationen mellan den kristnes frihet och sexualitet? Vad har sexualitet med hela Bibelns berättelse att göra? Varför finns sexualitet? Dessa frågor kommer vi beröra på brunchen. Den bibliska visionen om sexualitet är lika relevant för en 25-årig singel, 75-årig änka och ett nygift par. Vi är övertygade om att detta är goda nyheter för en sexuellt brusten värld och att det finns hopp och återupprättelse hos Gud.

Om gästlärare Joel Macinnes

Joel bor i Göteborg och är bibellärare och församlingsledare i Centro Göteborg (tidigare United Göteborg) - och är en uppskattad talare och teolog med passion för att kristna ska finna glädje i Kristus och hans Ord.

Kostnad

90 kr inkl brunch. Du betalar på plats via swish till Missio Dei kyrkan 123 312 93 76 eller med kontanter.

Anmälan

Föranmälan krävs. Du kan anmäla dig på två sätt - antingen genom att klicka i att du ”Kommer" i facebook-eventet eller maila ditt för- och efternamn till info@missiodei.se - oavsett hur du anmäler dig så gör du det senast torsdagen den 21 mars. Din anmälan är bindande efter sista anmälningsdag.

Varmt välkommen till vår Bibel och Brunch om sexualitet och relationer! #missiodeikyrkan #sexualitet #relationer #stockholm